2374024896 6983029436, 6949195980 Κασσάνδρεια Χαλκιδικής
 
 
 
Αγκόρτζα - Τσελεπή
Οίκος Τελετών Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

Ο οίκος τελετών Αγκόρτζα -Τσελεπή στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής διαθέτει την αξιοπιστία, την πείρα και τον σεβασμό, ώστε να μπορεί να παρέχει την υποστήριξη που έχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή η πενθούσα οικογένεια.
Αναλαμβάνουμε να διευθετήσουμε την κάθε διαδικασία για την τελετή της κηδείας του εκλιπόντος με συνέπεια, επαγγελματισμό και διακριτικότητα.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας με αίσθημα ειλικρινούς σεβασμού για την απώλειά σας και να συμβάλλουμε στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου με την πρέπουσα τιμή και αξιοπρέπεια που αρμόζει στην περίπτωση.

Ο οίκος τελετών Αγκόρτζα - Τσελεπή στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής είναι στην διάθεση σας όλο το 24ωρο, για να σας εξυπηρετήσει και να σας διευκολύνει όσο είναι δυνατόν αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. 

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
Τελετές

Τελετές

Στον οίκο τελετών μας διοργανώνουμε αξιοπρεπές πένθιμες τελετές, με σκοπό να ικανοποιήσουμε τους συγγενείς του κεκοιμημένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στολισμοί

Στολισμοί

Στον οίκο τελετών μας, αναλαμβάνουμε τον στολισμό της Εκκλησίας, του Τάφου και γενικά σε οποιονδήποτε χώρο βρίσκεται η σορός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Οίκο μας

Ο Οίκο μας

Ο οίκος τελετών μας Αγκόρτζα - Τσελεπή βρίσκεται στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και διοργανώνει αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των συγγενών του κεκοιμημένου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποτεφρώσεις

Αποτεφρώσεις

Στον οίκο τελετών μας αναλαμβάνουμε αποτεφρώσεις, σύμφωνα με τη σχετική ελληνική νομοθεσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταφορές - Επαναπατρισμός Σορού

Μεταφορές - Επαναπατρισμός Σορού

Στον οίκο τελετών μας, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο του επαναπατρισμού των νεκρών καθώς έχουμε αναλάβει αμέτρητες περιπτώσεις μεταφορών νεκρών εντός Ελλάδας και σε άλλες χώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ